Vergaderen Utrecht

Wanneer u denkt aan een sportschool of sportclub is een vergadering wellicht niet het eerste waar u aan denkt. Ook zult u wellicht bij het plannen van een vergadering niet snel de link met sporten leggen. Toch zijn hierin veel opties en kan dit ook voor de productiviteit van de vergadering veel opleveren. Wilt u dan ook vergaderen in Utrecht of de omgeving hiervan? Dan hebben wij van The Fitness Studio u veel te bieden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de voordelen? Dan leest u op de website meer over hoe wij bij het vergaderen Utrecht en het bedrijfsleven in de wijde omgeving hiervan helpen.

Wat wij u te bieden hebben voor vergaderen in Utrecht

Natuurlijk wilt u, wanneer u gaat vergaderen in Utrecht of omstreken, beschikking hebben over een geschikte vergaderruimte. Binnen The Fitness Studio hebben wij twee goed ingerichte vergaderruimtes, voor maximaal 8 of maximaal 30 personen. Natuurlijk heeft u hierbij beschikking over onze WiFi, is er een Flip-over-board met stiften aanwezig en is er een beamer met scherm of een groot LCD-scherm aanwezig voor uw presentaties. Kortom hebben wij alles te bieden wat u voor een goede vergadering nodig heeft. Wij bieden echter meer om het vergaderen effectief en efficiënt te laten verlopen. Aangezien ervaring heeft geleerd dat een afwisseling tussen inspanning en ontspanning tot de beste resultaten leidt kunt u met het team sporten onder begeleiding, waarbij er verschillende opties zijn. Zo zorgen wij ervoor dat vergaderen Utrecht niet alleen bedrijfsmatig in beweging helpt, maar ook uw medewerkers in beweging komen.

Welke sporten kunt u bij ons uitoefenen?

Natuurlijk hebben wij diverse mogelijkheden om tijdens of na de vergadering uw hoofd leeg te kunnen maken. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan één van de Small Group Trainingen of kunt u kiezen voor een Business Bootcamp op uw eigen locatie, wanneer u geen gebruik wilt maken van onze faciliteiten tijdens de vergadering. Natuurlijk zullen onze professionele en gecertificeerde sportbegeleiders rekening houden met de diverse niveaus binnen uw team en kan zo iedereen deelnemen aan de oefeningen, of u nu kiest voor ontspannende yoga of inspannende circuits.

Wij merken daarnaast dat het niet alleen goed is voor de productiviteit om te bewegen tijdens het vergaderen in Utrecht en de omgeving hiervan, maar houden ook rekening met teambuilding. Sporten is hier als niets anders geschikt voor en daarom een mooie gelegenheid om ook aan de eenheid van het team te werken tijdens deze gezamenlijke activiteit.

Stel ons uw vragen

Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft over mogelijkheden, kosten of de werkwijze van The Fitness Studio. Wilt u dan ook graag meer informatie voordat u kunt beslissen of u met uw bedrijf voor het vergaderen Utrecht wilt verlaten om bij The Fitness Studio in Nieuwegein deze vorm te kunnen geven? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u belt naar 030 604 1958 of per mail uw vragen bij ons achterlaat via info@thefitnessstudio.nl. Samen maken wij uw bedrijf fit en vitaal.