Fysio Nieuwegein

Bij The Fitness Studio is het niet alleen mogelijk om gezond en fit te blijven, maar ook om dit bij of na blessures weer te worden. Doordat onze fysio Nieuwegein en IJsselstein bedient hebben wij de mogelijkheid om deze binnen The Fitness Studio te huisvesten. Het voordeel van onze fysio in Nieuwegein is dat wij direct ook beschikking hebben over een grote diversiteit aan apparatuur, zodat u bijvoorbeeld op een goede manier uw spieren kunt trainen en u samen met de fysiotherapeut een opbouwschema kunt samenstellen om later weer gezond en fit te kunnen sporten.

Fysio Nieuwegein bij The Fitness Studio

De fysiotherapeuten die gehuisvest zijn bij The Fitness Studio zijn gegarandeerd deskundig en de professionals kunnen een grote hoeveelheid aan klachten behandelen. Niet alleen kan onze fysio Nieuwegein en omstreken helpen wanneer inwoners sportblessures hebben opgelopen, maar ook bij klachten ten gevolge van operaties of stress kunnen wij u behandelen bij The Fitness Studio.

De grote hoeveelheid aan behandelingen maakt het extra belangrijk om samen met de persoon die bij de fysio in Nieuwegein komt een behandelplan op te stellen. Niet alleen gebruiken wij daarbij onze eigen expertise, maar ook nemen wij de wensen en lichamelijke situatie van u in acht. Heeft u bijvoorbeeld een sterke voorkeur voor dry needling of medical taping en zien wij hierin mogelijkheden? Dan willen onze fysiotherapeuten hier graag in tegemoet komen. Samen bereiken wij het beste resultaat, of het nu gaat om het verminderen van pijn of het verbeteren van het functioneren van bepaalde gebieden van het lichaam. U kunt bij onze fysio Nieuwegein eenvoudig de afspraak plannen op een tijdstip en dag die voor u het beste uitkomt.

Welke behandelingen vindt u bij ons?

Natuurlijk is de hoeveelheid behandelingen die onze fysio in Nieuwegein uit kan voeren te groot om hier te benoemen. Wel zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in dry needling, manuele therapie, medical taping, fysio fitness en kunnen wij sportmassages aanbieden. Welke behandelvorm het beste bij u past is afhankelijk van uw klachten en uw persoonlijke kenmerken. Natuurlijk willen wij daarom graag eerst in gesprek met onze klanten, voordat wij u kunnen vertellen welke vorm van fysiotherapie u kan helpen bij het verminderen van uw klachten. Wilt u weten wat de fysio in Nieuwegein u gaat kosten? Neem dan contact op met ons en uw verzekeringsmaatschappij, zodat u weet welk bedrag voor uw eigen rekening komt. De tarieven van onze sportschool vindt u eenvoudig op onze website.

Meer weten over de fysio Nieuwegein?

Wij begrijpen het goed wanneer u nog meer informatie wilt over de fysiotherapeuten die bij ons te bezoeken zijn. U kunt dan ook eenvoudig antwoord op al uw vragen krijgen via 030 604 1958, door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@thefitnessstudio.nl. Samen met onze personal trainers en de fysio Nieuwegein wordt of blijft u zo fit en gezond mogelijk. Natuurlijk is dit niet de enige doelstelling, want bij zowel onze trainers als de fysio in Nieuwegein staat het plezier van sporten altijd bovenaan.