Fitness Nieuwegein

Wilt u ook fit worden, afvallen of spieren opbouwen, maar wilt u dit wel doen op de juiste manier en dus onder begeleiding van een professional? Dan bent u bij The Fitness Studio aan het juiste adres. Met vele trainingen in zeer kleine groepen van maximaal 8 personen is voor fitness Nieuwegein met The Fitness Studio een goede locatie. Wilt u ook fitness in Nieuwegein uitproberen om te zien of dit bij uw wensen past? Dan kunt u een gratis weekpas bij ons aanvragen, zodat u goed kunt ervaren of wij voor u uitkomst bieden om al uw doelen te behalen.

De voordelen van onze fitness Nieuwegein

Grote fitnessketens bieden vaak goedkope pakketten, waarbij u zelfstandig moet gaan sporten en zelf sportschema’s moet ontwikkelen. Natuurlijk is dit voor sommige mensen een mooie uitkomst, maar wij geloven dat je met persoonlijke begeleiding altijd sneller en op een gezondere manier je doelen kunt behalen. Wilt u dan ook graag fitness in Nieuwegein ervaren waarbij u wordt gemotiveerd en waarbij de zwaarte van het programma wordt aangepast aan uw lichaam en uw persoonlijke doelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Natuurlijk vinden wij ook dat onze fitness IJsselstein moet verbeteren en alle mensen hier toegang tot moet hebben. Wij hebben daarom geen hoge kosten aan de fitness Nieuwegein gehangen en bij ons heeft u voor 49,95 per maand al toegang tot alle Small Group Trainingen, kunt u ook zelf onbeperkt trainen op onze geavanceerde apparaten en kunnen wij u voorzien van talloze trainingsschema’s die passen bij uw doelen.

Fitness in Nieuwegein met plezier

Veel leden die zich bij ons inschrijven zijn op het eerste oog gemotiveerd om een doel te halen, maar minder enthousiast over de fitness in IJsselstein zelf. Toch blijkt dat ook het sporten bij The Fitness Studio met veel plezier wordt gedaan. Vooral de Small Group Training is voor vele leden een mooie manier om samen met anderen te werken aan persoonlijke doelen. Daarbij zijn er bij onze fitness Nieuwegein diverse trainingen te volgen, zodat u er altijd één vindt die aansluit bij de reden waarvoor u lid bent geworden en u wellicht zelfs een training vindt die u zo leuk vindt dat u deze bij uw reguliere training wilt toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze TFS Power kracht opbouwen en is het TFS Circuit zeer geschikt voor het opbouwen van uithoudingsvermogen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u onze fitness voor Nieuwegein en omstreken natuurlijk eenvoudig telefonisch of via e-mail bereiken. Wanneer u belt naar 030 604 1958, mailt naar info@thefitnessstudio.nl of het contactformulier op onze website invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U vindt ons tussen IJsselstein en Nieuwegein, direct aan de A2. The Fitness Studio is er dus voor iedereen die met de fitness Nieuwegein of de wijde omgeving hiervan wil samenbrengen, want samen zorgen wij ervoor dat u uw doelen bereikt en plezier krijgt of houdt in het bewegen.