+31 6 39 46 20 36 info@thefitnessstudio.nl

Kids Fitness

 

Veel kinderen hebben vandaag de dag last van overgewicht en bewegen vaak te weinig. Bewustwording van meer bewegen gekoppeld aan een leuke work-out maakt deelnemen aan Kids Fitness bij The Fitness Studio een meerwaarde voor uw kind.

Wat houdt Kids Fitness in?

 

De kinderen trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding. Hierdoor zullen de kinderen zich bewuster worden van hun houding, uithoudingsvermogen, kracht en ademhaling.

Door de begeleiding van een vaste instructeur worden de kinderen niet alleen fitter op sportief gebied, maar zullen ze ook mentaal sterker worden en zelfverzekerder.

Hoe ziet de work-out er uit?

 

Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. Circuittrainingen, cardiotrainingen, fit en fun circuits en spelletjes maken deze les een feest voor uw kind.

In de lessen maken we vooral gebruik van eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan het zakken door de benen (squat), opdrukken, rennen, springen, duwen, trekken en draaien (roteren).

Er wordt ook gebruik gemaakt van verschillende attributen, zoals: De step, bal, ringen, en elastieken.

Zaktrainingen vormen ook een onderdeel van de work-out, boks technieken worden hier gecombineerd met fitness.

We werken in groepen van maximaal 10. De trainers houden hierdoor goed het overzicht en de kinderen sporten dan op een veilige, verantwoorde manier.

Kinderen die de oefeningen goed beheren groeien door naar een gevorderde groep.

Tijden en Kosten

Kids Fitness wordt aangeboden op de dinsdag van 15:00 uur tot 15:45 uur en op de donderdag van 15:00 tot 15:45 uur. Bij genoeg aanvragen komt er een uur bij op beide dagen 15:45 uur tot 16:30 uur (vanaf 4 kinderen).

De kosten bedragen voor één keer per week €24,95 en voor onbeperkt deelname aan Kids Fitness zijn de kosten €32,95 per maand (abonnement voor minimaal 3 maanden).

Onze Kids Fitness lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Bel (030) 60-41958 of mail naar: info@thefitnessstudio.nl voor meer informatie.