+31 6 39 46 20 36 info@thefitnessstudio.nl

WHAT DO YOU GET?

Als je lid bent van The Fitness Studio, ben je verzekerd van optimale begeleiding. Je kunt kiezen tussen een half jaar of een jaar abonnement. Met beide abonnementen heb je toegang tot alle small group trainingen, de fitness en krijg je continue nieuwe schema’s. Er is een gezellige lounge waar je gratis je koffie en thee kunt nuttigen. The Fitness Studio werkt met een Social Community. Dit is een “gesloten Facebook” waar je alleen bij kunt met je inloggegevens. Hier vind je o.a. het rooster van de Small Group Trainingen, het inschrijven hiervoor en alle ins en outs. De Social Community is er ook in een app.

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training is toegankelijk voor elk lid  van The Fitness Studio. Alle Small Group Trainingen worden gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor degenen die zich op dat moment hebben aangemeld.
Dat betekent dat de desbetreffende trainer zich focust op differentiatie binnen de lessen. Omdat iedereen uniek is, passen wij de lessen aan waar nodig aan op elk moment, opdat men uitgedaagd blijft!
Doordat er getraind wordt in groepjes van gemiddeld 6 personen wordt er goed overzicht gehouden en de doelstellingen van eenieder gewaarborgd.

Er zijn verschillende Small Group Trainingen:
– TFS Strengt: fitness oefeningen gecombineerd met kracht oefeningen, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van gewichten en dumbbells.
– TFS Circuit: fitness oefeningen op basis van (kracht) uithoudingsvermogen.
– TFS HIIT: cardio oefeningen op hoge intensiteit gekoppeld aan oefeningen met eigen lichaamsgewicht.
– TFS Bootcamp: fitness oefeningen in de buitenlucht, waarbij cardio afgewisseld wordt door oefeningen met eigen lichaamsgewicht.
– TFS Boks Fitness: training waarbij gebruik wordt gemaakt van de boks zakken. Hierbij worden slag en stoot technieken afgewisseld met fitness oefeningen.
– TFS Dance Workout: training op muziek, waarbij dans vloeiend overgaat in fitness oefeningen.

 

 

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING is een training die helemaal is afgestemd op jou als persoon. Elke persoon is anders en ieder lichaam werkt anders. The Fitness Studio wil iedereen voorzien van het gewenste resultaat. Personal training kun je volgen met maximaal 2 personen.

Power Yoga & Yin Yoga

Power Yoga is een krachtige vorm van Yoga en is gebaseerd op Ashtanga Yoga. Het kenmerkt zich door een dynamische flow van bewegingen met soepele overgangen van staande, zittende en liggende houdingen met een hoge intensiteit, concentratie, focus en ademtechniek. Power Yoga richt zich meer op de spieren, het verlengen hiervan en het versterken hiervan.

Bij Yin Yoga wordt de aandacht veel meer gericht op het bindweefsel. Wanneer we lichamelijke klachten hebben of ouder worden kan dit bindweefsel stugger worden, uitdrogen waardoor het minder flexibel en soepel is. Yin Yoga is een vorm waarbij iedere houding 2-4 minuten aangehouden wordt zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter gehydrateerd wordt. Tevens ontspannen de spieren hiervan.

Yoga betekent verbinden, het is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Je verlaat de les met een leeg hoofd, gezond lichaam en nieuwe energie. Het doel is om de spieren langer, soepeler en sterker te maken.

Pilates

Pilates bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je op de grond kunt uitvoeren. Er zijn ontzettend veel Pilates oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core.

Je verbetert je kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkeld lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Tevens verbetert het je lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding. Zo kun je een soepele en sterke rug ontwikkelen.

Pilates kan door iedereen beoefent worden, jong en oud, man en vrouw, het kan zelfs als je zwanger bent.