+31 6 39 46 20 36 info@thefitnessstudio.nl

Sportief Vergaderen

TFS Business Sportief vergaderen

The Fitness Studio beschikt over 2 inspirerende vergaderruimtes waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Bovendien is het gezien de ligging van The Fitness Studio mogelijk om ook buitenactiviteiten te organiseren.

Er word vandaag de dag erg veel vergaderd! Vaak zie je dat mensen na verloop van tijd de aandacht verliezen, moe worden en daardoor ook niet meer actief kunnen performen tijdens een vergadering.

Bij ons kunt u tijdens/na uw vergadering als team actief deelnemen aan een Small Group training onder begeleiding van een personal trainer om uw hoofd even helemaal leeg te maken. Je bent als team gezamenlijk actief bezig en daarnaast is het ook erg goed voor de teambuilding.

 

 

 

Arragementen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Wij beschikken over een 4-uurs vergaderarrangement en een 8-uurs vergaderarrangement. Dit zorgt er voor dat u zich volledig op uw vergadering kunt richten waarbij alles ook verzorgt wordt voor u. Voor meer informatie kunt u altijd een offerte bij ons aanvragen.  Al onze arrangementen zijn inclusief:

  • Zaalhuur
  • Wifi
  • Flip-over-white board met stiften
  • LCD-Scherm 55 inch of beamer met scherm (grootte kunt u zelf bepalen) met de mogelijkheid om uw laptop erop aan te sluiten.
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur (kosteloos)
  • Airco gekoelde ruimte
  • Biologische producten
  • Koffie, Thee, Frisdrank en gekoeld water tijdens de gehele bijeenkomst
  • Gezonde lunch, fruit en cake of een biologisch lekkernij
  • Sporten onder begeleiding, inclusief douchen

Twee inspirerende vergaderruimtes

Bij ons heeft u de keuze uit 2 inspirerende vergaderruimtes waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn.

Vergaderruimte 1:
De eerste vergaderruimte is wat kleiner en compacter waardoor het dus geschikt is voor kleine groepen om te vergaderen. Deze ruimte beschikt over de volgende faciliteiten:
Wifi, Flip-over-white board met stiften, LCD-scherm 55 inch met de mogelijkheid uw laptop erop aan te sluiten, Grote vergadertafel inclusief stoelen en een airco gekoelde ruimte.

Vergaderruimte 2:
De tweede vergaderruimte is wat groter en bied meer mogelijkheden voor grote groepen die willen vergaderen. Hierbij zijn ook meerdere vergaderopstellingen mogelijk. Deze ruimte beschikt over de volgende faciliteiten:
Wifi, Flip-over-white board met stiften, beamer met scherm (grootte kunt u zelf bepalen) met de mogelijkheid uw laptop erop aan te sluiten, tafels inclusief stoelen, presentatietafel en een airco gekoelde ruimte.

 

CONTACT

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons bereiken onder nummer:
(030) 60 41 958 of (06) 577 33 226  of mailen naar: info@thefitnessstudio.nl